AnaSayfa / Genel / Kahve falında piyano çalmak

Kahve falında piyano çalmak

Kahve falında piyano çalmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, hayatının alt üst olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında piyano çalmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında birinin piyano çaldığını görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında piyano çalmak sevilen bir kişi olunacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının piyano çaldığını görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında piyano çalan görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, en küçük sorunda parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında piyano almak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz piyano görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında piyano dinlemek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında piyano çalmayı öğrenmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir