AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu eşarp görmek

Kahve falında boncuklu eşarp görmek

Kahve falında boncuklu eşarp görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kazancın katlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu eşarp gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında boncuklu eşarp görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karışık renkli eşarp görmek çok günah işleyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eşarp takmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz eşarp giymek başına türlü işler geleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında turuncu eşarp örtmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyalı eşarp görmek ekmek bulamayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında başa eşarp takmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşarp dağıtmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir