AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert boncuk görmek

Kahve falında lacivert boncuk görmek

Kahve falında lacivert boncuk görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayatının zorlaşacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, işine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert boncuk gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Kahve falında lacivert boncuk görmek aksine daha da zorlaştıracağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına inanılır.

Kahve falında lacivert araba görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert takım giymek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert giysi görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert gelinlik görmek hayat daha olumlu bakılacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert oje sürmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert renk araba görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında lacivert kadife görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir