Kahve falında boncuk hediye almak

Kahve falında boncuk hediye almak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, mallarının eksileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, mutlu günler göreceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk hediye almak gördüyseniz:

  • Daha fazla maddi getirisi olabilecek işler araştırabilirseniz, yaşadığınız yerde veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk hediye almak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet eder.

Kahve falında nazar boncuğu hediye almak çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında hediye boncuk almak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil nazar boncuğu görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu tabanca görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bilezik görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir