AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol bol tatlı yemek

Kahve falında bol bol tatlı yemek

Kahve falında bol bol tatlı yemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, fesada bulaşacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında bol bol tatlı yemek gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Kahve falında bolca tatlı yemek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol tatlı yemek maddi olarak büyüyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol tatlı yemek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol bol meyve yemek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bol çeşitli yemek görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında bol bol çikolata yemek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bol et yemek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kul hakkına girmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir