AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca tatlı yemek

Kahve falında bolca tatlı yemek

Kahve falında bolca tatlı yemek üzerindeki yükten kurtulacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bolca tatlı yemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında bolca tatlı yemek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol bol tatlı yemek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bol tatlı yemek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bol bol meyve yemek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında bol yemek yemek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında bol ekmek yemek hakkını alacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol çeşit yemek görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir