AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca karınca görmek

Kahve falında bolca karınca görmek

Kahve falında bolca karınca görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, onun zamanını çalacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yardımının olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında bolca karınca gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında bol karınca görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında bolca karınca görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında bol kıyafet giymek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet eder.

Kahve falında bol meyve sebze görmek sürekli yerinde sayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bol bal görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol elma görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bol et görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol yemek görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir