AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca altın görmek

Kahve falında bolca altın görmek

Kahve falında bolca altın görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bolca altın gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bol altın görmek rahata erileceğine, aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bolca altın görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, düşmanlarının güçleneceğine işarettir.

Kahve falında bol miktarda altın görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bolca altın bulmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında bol bol altın görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında bolca balık tutmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bol pirinç görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir