AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol et yemek

Kahve falında bol et yemek

Kahve falında bol et yemek başarıların devamlı olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında bol et yemek gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında bol etli yemek görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol et yemek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında bolca et görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol et görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bol miktarda et görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında bol bol çikolata yemek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bolca çikolata yemek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında bol bol tatlı yemek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir