AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol toprak görmek

Kahve falında bol toprak görmek

Kahve falında bol toprak görmek çok büyük yenilikler yapacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında bol toprak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında bol toprak görmek güzel fırsatların elde edileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet eder.

Kahve falında sütünün bol olduğunu görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bolca balık görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol etek giymek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bol ceket giymek daha isabetli kararlar alacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında bol bol yemek yapmak takdir edilen kişi olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol bal görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir