AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol alyans görmek

Kahve falında bol alyans görmek

Kahve falında bol alyans görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol alyans gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında bol alyans görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulur.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bol alyans takmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yıpranacağına, strese gireceğine alamet eder.

Kahve falında bol gömlek giymek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bol bol su görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bol idrar yapmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol sebze görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol yemek yemek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir