AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol ağaç görmek

Kahve falında bol ağaç görmek

Kahve falında bol ağaç görmek şansının da açık olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında bol ağaç gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında bol meyveli ağaç görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol ağaç görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Kahve falında bol köpük banyo yapmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol pirinç görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bol meyve görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bol bol su içmek sermayesinin çoğalacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet eder.

Kahve falında bol süt görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir