Kahve falında kendini bokun içinde görmek

Kahve falında kendini bokun içinde görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kendini bokun içinde gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Kahve falında su içinde boğulmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini bokun içinde görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bokun içinde yüzmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde boğulmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde boğulmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan içinde boğulmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, lüksünün artacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bokun içinde görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top