AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çamaşırını yıkamak

Kahve falında başkasının çamaşırını yıkamak

Kahve falında başkasının çamaşırını yıkamak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çamaşırını yıkamak gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, bol rızık sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölde çamaşır yıkamak endişelerin biteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir