AnaSayfa / Genel / Kahve falında boka gömülmek

Kahve falında boka gömülmek

Kahve falında boka gömülmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, ağzının tadının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boka gömülmek gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kahve falında inek bokuna gömülmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boka gömülmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömü yeri görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kindar olacağına alamet eder.

Kahve falında yere gömülmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömü kazmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek gömüldüğünü görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında gömü yeri bulmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir