AnaSayfa / Genel / Kahve falında karabasan bastığını görmek

Kahve falında karabasan bastığını görmek

Kahve falında karabasan bastığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, onlarla ayrı düşeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karabasan bastığını gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında karabasan bastığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalettir.

Kahve falında karabasan basması görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karabasan yakalamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, anne baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık karabasan görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli karabasan görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karabasan öldürmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Kahve falında karabasan dövmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında karabasanla konuşmak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir