AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulurken birini kurtarmak

Kahve falında boğulurken birini kurtarmak

Kahve falında boğulurken birini kurtarmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında boğulurken birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğulurken birini kurtarmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanları boğulmaktan kurtarmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak her konuda gelişme gösterileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğulurken kurtarmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, fikirlerinin can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisine olan güvenin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir