AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulmak ve kurtarmak

Kahve falında boğulmak ve kurtarmak

Kahve falında boğulmak ve kurtarmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında boğulmak ve kurtarmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine inanılır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine inanılır.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğulmak ve kurtarmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğulurken birini kurtarmak bereketli işlere gireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği boğulmaktan kurtarmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğulmaktan kurtarmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında boğulan birini kurtarmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir