Kahve falında boğulduğunu hissetmek

Kahve falında boğulduğunu hissetmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, onunla yeniden kavuşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına inanılır.

Kahve falında boğulduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında boğulduğunu hissetmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında cin varlığını hissetmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, bolluk içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acıyı hissetmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında deprem olduğunu hissetmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında rahatladığını hissetmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini güvende hissetmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işarettir.

Kahve falında ölüm korkusu hissetmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında karnında bebek hissetmek işinde itibar edineceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir