AnaSayfa / Genel / Kahve falında acıyı hissetmek

Kahve falında acıyı hissetmek

Kahve falında acıyı hissetmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, moralinin düzeleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında acıyı hissetmek gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında acı çektiğini hissetmek maddi açıdan zarar edileceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında acıyı hissetmek böylece kendine güveneceğine, tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında acı hissetmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı hissetmek zarar verici olaylar yaşanacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm acısını hissetmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fiziksel acı hissetmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir