AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulmak üzere olan birini kurtarmak

Kahve falında boğulmak üzere olan birini kurtarmak

Kahve falında boğulmak üzere olan birini kurtarmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ev sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulmak üzere olan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında gölde boğulanı kurtarmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini boğulmaktan kurtarmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğulmakta olan birini kurtarmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğulurken birini kurtarmak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğulan bebek kurtarmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında selde boğulan birini kurtarmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir