AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına bişey kaçtığını görmek

Kahve falında boğazına bişey kaçtığını görmek

Kahve falında boğazına bişey kaçtığını görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına bişey kaçtığını gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında boğazına kıl kaçtığını görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında boğazına bişey kaçtığını görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında boğaz kestiğini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazdan et çıkarmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğazlayarak öldürmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında insan boğazı görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet eder.

Kahve falında boğaz sıkmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir