AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin saldırması görmek

Kahve falında farenin saldırması görmek

Kahve falında farenin saldırması görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında farenin saldırması gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında fare saldırması görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında farenin saldırması görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında köpek saldırmasını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında akbaba saldırması görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının saldırmasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırması görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin saldırmasını görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, işlerdeki karın artacağına delalet eder.

Kahve falında kedi saldırması görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir