AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk saldırması görmek

Kahve falında tavuk saldırması görmek

Kahve falında tavuk saldırması görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk saldırması gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tavuk saldırması görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin saldırmasını görmek yapacağı planların altüst olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın saldırmasını görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırması görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan saldırması görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında kurdun saldırması görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, rızkının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin saldırması görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında atın saldırmasını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir