AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saldırmasını görmek

Kahve falında birinin saldırmasını görmek

Kahve falında birinin saldırmasını görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saldırmasını gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında kedinin saldırması görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdun saldırmasını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek saldırmasını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında ayının saldırması görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt saldırması görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulur.

Kahve falında tavuk saldırması görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tilki saldırması görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare saldırması görmek huşu içinde devam edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir