AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcekli su içmek

Kahve falında böcekli su içmek

Kahve falında böcekli su içmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böcekli su içmek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında böcekli su içmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Kahve falında su böceği görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında böcekli su görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Kahve falında böcek su görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında su böcekleri görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde böcek görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde böcek görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir