AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcekli su görmek

Kahve falında böcekli su görmek

Kahve falında böcekli su görmek zor günlerin biteceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kötü olaylar ile karşılaşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, zorluklarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında böcekli su gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde böcek görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek su görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında su böcekleri görmek kazalardan, belalardan korunacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında su içinde böcek görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Kahve falında böcekli su içmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su böceği görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcekli su görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir