AnaSayfa / Genel / Kahve falında su böceği görmek

Kahve falında su böceği görmek

Kahve falında su böceği görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su böceği gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Kahve falında suyun içinde böcek görmek hayata küsecek duruma geleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su böceği görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, razı geleceğine yorulur.

Kahve falında su böcekleri görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında böcek su görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcekli su görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında böcekli su içmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde böcek görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir