AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek su görmek

Kahve falında böcek su görmek

Kahve falında böcek su görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında böcek su gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde böcek görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına inanılır.

Kahve falında su içinde böcek görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işarettir.

Kahve falında su böcekleri görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Kahve falında böcekli su görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcek su görmek yeni fırsatlar sunulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında böcekli su içmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su böceği görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir