AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın alyans görmek

Kahve falında altın alyans görmek

Kahve falında altın alyans görmek yüceltileceği sözler duyacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın alyans gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında altın alyans yüzük görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında altın alyanslar görmek nimet ve berekete ereceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında altın alyans görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın alyans takmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına alamet eder.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında altın alyans takmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük alyans takmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir