AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz altın alyans takmak

Kahve falında beyaz altın alyans takmak

Kahve falında beyaz altın alyans takmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, eline haram para geçeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın alyans takmak gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz altın alyans takmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında altın alyans takmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük alyans takmak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz altın alyans görmek çok büyük bir işe girileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz altın takmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir