AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreklerini vermek

Kahve falında böbreklerini vermek

Kahve falında böbreklerini vermek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kişinin iyi hale geleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında böbreklerini vermek gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında pişmiş böbrek yemek öz güveninin yerine geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına inanılır.

Kahve falında böbreklerinin aldığını görmek ferahlayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında böbreği alınmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek verdiğini görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet etmektedir.

Kahve falında böbreğinde taş görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında böbreğini bağışlamak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek bağışlamak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalet eder.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir