AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçından bit temizlemek

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek sürpriz olayların meydana geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok kötü günler geçirileceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, namının yürüyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek gördüyseniz:

  • Yolculuklar esnasında bazı konularda vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında saçından bit temizlemek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçından bit temizlemek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kötü yönde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında saçta bit temizlemek bir sebeple işsiz kalınacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçından bit temizlemek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında saçtan bit temizlemek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında bitleri temizlemek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bitini temizlemek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir