AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet sürmeye çalışmak

Kahve falında bisiklet sürmeye çalışmak

Kahve falında bisiklet sürmeye çalışmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, karın artacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisiklet sürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Kahve falında bisiklet sürmeye çalışmak isteklerinin gerçekleşeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba sürmeye çalışmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, köşeye sıkıştıracağına alamet eder.

Kahve falında gözüne sürme sürmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, işlerini düzene sokacağına işarettir.

Kahve falında gözlerine sürme cekmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, terfi alacağına inanılır.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında araba sürmeyi görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürmene manastırını görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek tartışmalı bir işe girileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir