Kahve falında bisiklet lastiği görmek

Kahve falında bisiklet lastiği görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, iş hayatında saygı göreceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet lastiği gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Kahve falında patlak bisiklet lastik görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine inanılır.

Kahve falında bisiklet lastiği görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz lastik görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lastik yemek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah lastik görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon lastiği görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir