AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lastik görmek

Kahve falında beyaz lastik görmek

Kahve falında beyaz lastik görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lastik gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında beyaz lastik görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında siyah lastik toka görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kara lastik görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek geç de olsa huzura erileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında para lastiği görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında lastik görmek başarılarının artacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında lastiğin patladığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında lastik değiştirmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir