AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet kullanmak

Kahve falında bisiklet kullanmak

Kahve falında bisiklet kullanmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ayrılık yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yetim sevindireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bisiklet kullanmak gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında bisiklet kullandığını görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet kullanmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızlı bisiklet kullanmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisikletle çarpmak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde bisiklet sürmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında üç tekerlekli bisiklete binmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bisiklet istemek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir