AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet istemek

Kahve falında bisiklet istemek

Kahve falında bisiklet istemek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bisiklet istemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında bisiklet istemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, tüm dileklerin tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisikletle birini taşımak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bisikletle suya düşmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bisikleti tamir etmek her daim temkinli olacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında küçük bisiklet sürmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bisiklet sürerken görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla bisiklete binmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bisikletle okula gitmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir