AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının sevgilisini görmek

Kahve falında ablasının sevgilisini görmek

Kahve falında ablasının sevgilisini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kişinin her türlü zenginliğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ablasının sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin ablasını görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ablanın sevgilisini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasının sevgilisini görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasının eski sevgilisini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin ablasını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işarettir.

Kahve falında kendi ablasını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında hamile abla görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını mutsuz görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir