AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile abla görmek

Kahve falında hamile abla görmek

Kahve falında hamile abla görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok güzel günler geçireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile abla gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Kahve falında ablasının hamile olduğunu görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında abla hamile görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını hamile görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ablayı hamile görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ablanın hamile olduğunu öğrenmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hamile abla görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalettir.

Kahve falında ablanın hamile görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir