AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek gizlemek

Kahve falında bebek gizlemek

Kahve falında bebek gizlemek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek gizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında bebek gizlemek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında birşeyler gizlemek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini gizlemek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü gizlemek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi gizlemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini gizlemek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah gizlemek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında cinayeti gizlemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yolunun açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir