AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt komşuyu görmek

Kahve falında alt komşuyu görmek

Kahve falında alt komşuyu görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında alt komşuyu gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Kahve falında komşunun araba aldığını görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alt komşuyu görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun ev aldığını görmek keyifli sohbetler edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusunun ev aldığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalettir.

Kahve falında komşusunun evini kalabalık görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında komşunu ağlarken görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine inanılır.

Kahve falında komşunun evinde ekmek görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir