AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun ev aldığını görmek

Kahve falında komşusunun ev aldığını görmek

Kahve falında komşusunun ev aldığını görmek insanların afiyet bulacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun ev aldığını gördüyseniz:

  • Normal koşulların dışında eğilimler problemler yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında komşunun ev aldığını görmek sorunların tarihe karışacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun ev aldığını görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında alt komşuyu görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında komşunun araba aldığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek umutsuz olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında komşu evi temizlemek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunu evden kovmak iç açıcı sözlere, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun eve geldiğini görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir