AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek yan yana oturmak

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle yan yana oturmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yan yana oturmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir