AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, helal rızık yiyeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak keyfin kaçacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yan yana oturmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla yan yana oturmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yan yana oturmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir