AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt katta ev görmek

Kahve falında alt katta ev görmek

Kahve falında alt katta ev görmek mutlu bir insan olunacağına, yılmayacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alt katta ev gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında alt katta ev görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt kata inmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında alt kata taşınmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında alt katta oturmak fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında iki katlı güzel ev görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ticarete atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek katlı ev görmek haksızlığa uğranacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir