AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle uyumak

Kahve falında biriyle uyumak

Kahve falında biriyle uyumak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle uyumak gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında araba içinde uyumak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında aslanlarla uyumak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle uyumak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında erkeğe sarılarak uyumak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında parkta uyumak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, epey bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okurken uyumak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir