AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle tartıştığını görmek

Kahve falında sevgiliyle tartıştığını görmek

Kahve falında sevgiliyle tartıştığını görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle tartıştığını görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle tartıştığını görmek canlanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tartıştığını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini tartışırken görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tartıştığın birini görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında babasıyla tartıştığını görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, afiyette ve keyifte olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir