AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle münakaşa etmek

Kahve falında biriyle münakaşa etmek

Kahve falında biriyle münakaşa etmek maddi zarara uğrayacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle münakaşa etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında düşmanla münakaşa etmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında münakaşa ettiğini görmek zorlukların günden güne artacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ağız münakaşası etmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle münakaşa etmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla münakaşa etmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işarettir.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle münakaşa etmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle münakaşa etmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir