AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle münakaşa etmek

Kahve falında birisiyle münakaşa etmek

Kahve falında birisiyle münakaşa etmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, bir konuda destek alacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle münakaşa etmek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında birisiyle münakaşa etmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ağız münakaşası etmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak muradınıza ereceğinize, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla münakaşa etmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla münakaşa etmek onların kıymetini bileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle münakaşa etmek ekmeğine leke süreceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında münakaşa ettiğini görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle münakaşa etmek şansının kendisinden yana olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir